Mest lästa inlägg (o.dyl.) under mars och april

Jag hade aldrig någon översikt över mars som jag hade över februari, så nu kommer en översikt över både mars och april på en gång. Här är de tio (ungefär) posterna som har haft flest besökare. Som förut så kan jag egentligen bara se när folk har varit här och inte exakt vad de har läst, med det är ett rimligt antagande att det oftast är det senaste inlägget som har dragit mest.

På första plats kommer faktiskt förra sammanfattningen. Har jag tur så kanske det här inlägget blir populärt också. Trettionio unika ip-nummer och nittiosju sidvisningar den dan.

På andra plats, med 37 unika ip-nummer, hittar vi Som ljuv musik som publicerades för bara en vecka sen. Samma inlägg hamnar på tredje plats eftersom tisdagen har nästan lika många besökare som måndagen utan att jag har skrivit något nytt inlägg.

Om vi kallar nästa inlägg för det tredje så är Klasskamp på plats tre med 36 unika ip-nummer. Det är också det inlägg som har fått flest kommentarer. Kanske kikade folk också på En gammal historia som var inlägget innan.

Det fjärde populäraste inlägget under mars och april har varit Deleuze for dummies. 33 dummies läste.

Plats nummer fem har stulits av Tre filmer till som är ett simpelt utfyllnadsinlägg, men kanske var det egentligen inlägget innan, Bara smitta Eller, som folk hade upptäckt. Lika många besök hade även Power to the people, kanske inklusive grön el? och slap me silly men Den fullkomliga fyllan hade även den 32 unika ip-nummer om nu inte en del egentligen läste Born free istället.

Endast trettioen ip-nummer hade dock Einstein och jag men då hade det inlägget även en länk från Vetenskapsnytt.

Att Facis de necessitate virtutem och Om akilles häl hade trettio besökare kan ha berott på att folk egentligen läste Klasskamp som var precis innan.

På Intressant.se så nämns dessa som Några andra inlägg från Tempus Fugit
Jag har hamnat på bloggrolllistan på både Paradigmbloggen och Framtidstanken.

Andra bloggar om
Tempus Fugit


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback